This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Milka Docheva 3 years ago.
You must be logged in to reply to this topic.
This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Milka Docheva 3 years ago.
Търси се дългосрочно малко самостоятелно жилище в границите на Стокхолм. За повече информация или предложения пишете на лични.
You must be logged in to reply to this topic.
Карим Мохамади started the topic Търся работа в Стокхолм. in the forum Работа 1 year, 1 month ago
Здравейте!
Казвам се Карим и съм на 21 години от София. Живея в Швеция вече 1 месец. Търся си работа в Стокхолм или около. Говоря английски отлично и малко шведски. Също така имам шофьорска книжка. Работил съм преди като Sales/продавач в България и като freelance работник. Регистриран съм в arbetsförmedlingen.
Надявам се да имате няка…[Read more]
Цветан Павловски started the topic Търся сим карта на Hutchison 3 in the forum Общи дискусии 1 year, 3 months ago
Здравейте, закупих си Iphonе но е заключен към шведския оператор Hutchison 3, трябва ми за да го активирам, намирам се в България, картата може и да не е активна. Ако някой може да помогне да пише тук или на email: cvetan_pl@abv.bg, или телефон 0886442713. Благодаря
Catch22 replied to the topic Работа с камион in the forum Работа 1 year, 4 months ago
То такива българси фирми за транспорт с лопати да ринеш от jobs.bg
Mihail Dinchev added the event Балкански Джемсешън Айде, Айде! 1 1 year, 4 months ago
Мария Атанасова started the topic Работа с камион in the forum Работа 1 year, 5 months ago
Здравейте! Мой близък си търси шофьори за камиони, които работят в цяла Европа но през повечето време карат Швеция-Холандия. Фирмата е българска, но работи със Шенкер. За контакти +359 88 881 2435 Даниел Дянков
Петър Карапеев replied to the topic Търся си работа спешно! in the forum Стокхолм 1 year, 5 months ago
Все още търся работа. Вече имам номер и банкова сметка. Ако някой може да ми помогне поне с информация за работа кадето има и руско говорящи и/или др. славяно говорящи да ми пише. В момента работя в Svensk Derekreklam, но там работата е нищожна. На 30% заетост, а заплатата е с една дума “Нищожна”. Ако може да се нарече заплата!
rossen added the event Откриване на учебната 2017/2018 година! 1 year, 5 months ago
Dobromir Dobrev started the topic Отдава стая in the forum Квартира 1 year, 6 months ago
Здравейте, отдаваме стая в Norsborg от 3а апартамен на жена от 1-ви септември, ние сме семейство със дете на 7 години. За повече информация пишете на лични.
Красимира Костадинова replied to the topic Питане за прекарване на автомобил България-Швеция in the forum Общи дискусии 1 year, 6 months ago
Здравейте,
И ние обмисляме да използваме услуга за транспортиране на автомобила ни до Швеция.
Ще бъдем благодарни за контакти на фирмата/човека, който е превозил коли на българи до тук. 🙂
Петър Карапеев started the topic Търся си работа спешно! in the forum Стокхолм 1 year, 9 months ago
Здравейте!
Търся си работа спешно. Аз съм от скоро в Стокхолм. Не се плаша от работа. Като заплата ми е достатъчно 6000 крони на месец. Проблема е, че знам малко англискйи. Имам време да намеря някаква работа само един месец и след това се връщам в България. Лошото е, че после няма да имам такава възможност да дойда в Швеция.
Ако искате ми…[Read more]
Боян Калинов started the topic Проблем с мишки (домашни любимци) in the forum Лични обяви (безплатни) 1 year, 11 months ago
Здравейте!
Зимата купихме за подарък на малката дъщеря две “декоративни” мишлета (fancy mice).
През лятото (юли) ни предстои да пътуваме до България за около месец.
Търсим вариант някой да ги гледа през това време, ако трябва – срещу някакво заплащане.
Гледат се много лесно и почти не изискват грижи. Не вдигат шум, имат хигиенни навици и не ми…[Read more]
rossen added the event Изложба на Елиана Борозанов 2 years ago
Лана Кер started the topic Апартамент/стая в Стокхолм in the forum Стокхолм 2 years, 1 month ago
Здравейте,
Търся апартамент/стая за двама в Стокхолм от средата на януари за дълъг период. Ще съм благодарна за всякаква помощ и информация относно търсенето ми 🙂 Весели празници!
Борислав Нешев started the topic Квартира in the forum Стокхолм 2 years, 2 months ago
Дава се двустаен мебелиран апартамент под наем за дълъг период !
Намира се в Trångsund.
За по-вече Инфо тел.0737894401
Боян Калинов replied to the topic Ремонт на компютри, таблети, телефони и др. in the forum Лични обяви (безплатни) 2 years, 2 months ago
Здравейте, Тодор!
Дали обявата все още е валидна? Звънях Ви днес, но телефонът не беше достъпен.
rossen added the event Среща с актрисата Тана Манева 2 years, 4 months ago
Василета Назнин replied to the topic Малмьо in the forum Общи дискусии 2 years, 4 months ago
Здравейте,
Направихме група във Facebook, който иска да заповяда – Българите в Малмьо. :)))
Желязко Царев started the topic Нужда от информация in the forum Общи дискусии 2 years, 4 months ago
Здравейте!Живея във Финландия и искам да си взема кола от Швеция ако някой може да ми каже как се изнася кола от там за друга държава ще ми помогнете много.
Мария Николова replied to the topic Малмьо in the forum Общи дискусии 2 years, 5 months ago
Така беше по-лесно да те намеря.Добавих те. А това е моят facebook ако някой иска да ме добави. https://www.facebook.com/nikolova.mima
Росен Билчев replied to the topic Малмьо in the forum Общи дискусии 2 years, 5 months ago
странно. Аз не съм намирал с такова име 🙂
На профилната снимка съм с черни очила и снимката е на каналите в Копенхаген
Мария Николова replied to the topic Малмьо in the forum Общи дискусии 2 years, 5 months ago
Идеално обаче има много с това име 🙂
Росен Билчев replied to the topic Малмьо in the forum Общи дискусии 2 years, 5 months ago
Ами да се намерим някак си (във Фейсбук например) и да се уговорим нещо.
Аз съм Rosen Bilchev
Не е лошо като идеа…